Mailtje van Pien (1)

 

Hoi Jolanda en Willem,

Hoe gaat het met jullie? Leuk hoor de site van Jolanda, dan kan ik een beetje bijblijven. Ik was trouwens de link kwijt, maar vond hem weer via Google!!

Hier gaat alles prima. Ik heb helemaal mijn draai gevonden bij Klantenservice. Ik werk 20 uur per week en dat bevalt mij prima. Ik werk niet meer aan de telefoon en behandel dus alleen nog schriftelijke klachten. Dat is echt heerlijk rustig werken, bovendien kan ik zelf aangeven welke dagen ik kom werken en welk tijdstip ik begin. Ideaal met een onregelmatig werkende man en een klein kind!

Ik kwam laatst Lydia weer eens tegen, ze gaat ook in HGB IV werken, dus die zal ik daar ook wel weer vaker tegenkomen.

Ik zal er weer wat foto’s bijdoen van onze wonderschone dochter. Het gaat erg goed met haar, ze gaat met veel plezier naar de peuterspeelzaal en heeft ook al zin in de basisschool. We hebben wel wat pech met haar gezondheid gehad. Ze was vaak verkouden en hoestte veel. Ze heeft pufjes gekregen en is ook al aan haar neusamandel geopereerd. En ook haar trommelvlies is toen doorgeprikt. Daarna heeft ze een flinke luchtweginfectie gehad, en een week nadat die over was kreeg ze de zesde ziekte. Nu hopen we dat het voorlopig weer even goed gaat. Van de zomer gaan we naar Italië op vakantie voor het eerst in een caravan. Dat zal ze ook wel heel erg leuk vinden.

Groetjes voor alle collega’s!

Liefs, Pien